Studio Raap brengt kinderen het jaar rond naar buiten

Over Studio Raap

Studio Raap gelooft dat buiten de speel- en leerervaringen voor het oprapen liggen! Daarom willen we zoveel mogelijk kinderen mee naar buiten nemen.

Dit doen we door leerkrachten, pedagogisch medewerkers en organisaties te inspireren en ondersteunen. Via workshops, trainingen en advies op maat. Ook ontwikkelen we educatieve materialen voor het onderwijs en culturele- en natuurorganisaties.

Image
Image

Over mij

Juf, educatief auteur, bewegingstherapeut, mama van drie mannetjes en baas van Studio Raap. Dat ben ik: Nienke van den Berg. Energiek, creatief, bevlogen en enthousiast. Dat ben ik ook. Zowel in mijn werk als daarbuiten.

Een stageperiode in Zweden op een buitenschool heeft me geïnspireerd tot wat ik nu doe. Ik werd er geraakt door het buiten lesgeven en ontdekte dat deze manier van onderwijzen effectief, gezond én onvergetelijk leuk is. En dat wil ik doorgeven!